PIZZERIA VOLENDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1716 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Volendam. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 21:07 Goede service en snelle bezorging,lekker eten, top!!
21 sep 2022 om 20:57 Prima pizza en altijd op tijd gewoon top
8 sep 2022 om 21:51 Super snel bezorgd & heerlijk eten!
6 sep 2022 om 10:39 Het was wel kermis dus dat de bezorging langer duurde snap ik wel .
5 sep 2022 om 21:12 Het eten was top, duurde alleen heel erg lang voordat het kwam.
5 sep 2022 om 20:46 Eten helemaal best, maar de bezorging zou 76 minuten al duren en dat werd uiteindelijk rond de 100 minuten. Lekker dan
3 sep 2022 om 12:06 Everything was great, as always!
2 sep 2022 om 23:52 Was gezegd dat de bezorging 63 min zou duren maar waren er binnen 20 minuten, eten was erg goed!
28 aug 2022 om 17:45 Als je de prijs van een pizza met €3,45 omhoog gooit verdien je de doodstraf. Ik hoop dat hier nooit meer een pizza verkocht wordt.
21 aug 2022 om 20:13 Bezorger was keurig!
15 aug 2022 om 16:28 Bezorgd op de door ons gewenste tijd, door een vriendelijke bezorger. Dürum was erg smakelijk, de pizza was de beste die ik in tijden heb gehad!! Erg lekker gegeten en een fijn begin van ons weekendje weg.
7 aug 2022 om 20:17 Was weer Heerlijk