PIZZERIA VOLENDAM

PIZZERIA VOLENDAM Proeven smaakt naar meer!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1681 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Volendam. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 19:49 Heerlijk!
18 jun 2022 om 21:54 Walgelijk .eerst komen ze het eten brengen met hele familie in de auto. (0 hygiëne) Was echt niet te eten het leek wel alsof het zo uit de prullenbak gehaald was. Zat gewoon verrot of niet goed gebakken shit in Noomeer bestellen je word meteen ziek
16 jun 2022 om 13:31 Prima eten
5 jun 2022 om 21:07 Alles super. Danke
5 jun 2022 om 20:18 Aardige en snelle bezorging. Pizzas waren minder, maar goed valt te verwachten bij zo’n tent waar je ook kebab kan eten.
4 jun 2022 om 20:51 Heerlijk en keurig op tijd
3 jun 2022 om 1:03 Lekker snel en prima te eten
30 mei 2022 om 20:14 Ik geef normaal geen beoordelingen, maar de shoarma pizza's zijn keihard! Voor herhaling vatbaar!
28 mei 2022 om 20:43 Snelle, vriendelijke bezorging! Eten was top
21 mei 2022 om 2:26 De kapsalons waren echt onder de maat. Beter om dit niet buiten Vdam te bezorgen. Pizza’s waren Oke’ig, niet bijzonder. Jullie krijgen 2e kans, maar zou niet durven aanbevelen
21 mei 2022 om 1:41 Excuses voor de late bestelling, heb me niet gerealiseerd dat de sluitingstijd 23:00 was, desondanks snel geleverd en een heerlijke pizza!
15 mei 2022 om 15:58 Turkse pizza was wel lekker, maar zo vet dat ik er een dag later nog buikpijn door heb. Jammer!